Totally Outsourced Office  is een initiatief en samenwerking tussen CBRE Global Investors (vastgoed), Alvero (meubilair), Ditt. Officemakers (inrichting) en The Office Operators (management en exploitatie). Deze 4  partijen beschikken over jarenlange ervaring en expertise in de vastgoed- en kantorenmarkt. Dat maakt dat Totally Outsoured Office u een vernieuwde kijk kan geven in vastgoed management.

Over The Office Operators

The Office Operators, opgericht in 2010, is een innovatieve aanbieder van flexibele kantoor- en vergaderruimte. Ons netwerk bestaat uit 26 locaties in Amsterdam, Arnhem, Amstelveen, Amersfoort, Brussel, Delft, Den Haag, Rotterdam, Schiphol en Utrecht. Een netwerk dat we ook in de toekomst blijven uitbreiden om te voldoen aan de groeiende vraag naar onze producten.

Ons team van 100 getalenteerde en enthousiaste Office Operators staat dagelijks voor u klaar. Onder leiding van een managementteam met een langjarige achtergrond in de flexibele kantorenmarkt vinden wij altijd de juiste oplossing voor u met onze 55.000 m2 kantoorruimte, 3.000 werkplekken en 100+ vergaderzalen.

Over CBRE

CBRE Global Investors is een toonaangevende, wereldwijde, vastgoed vermogensbeheerder en managen investeringsprogramma’s over het gehele risico / rendement spectrum voor beleggers wereldwijd.

Delftse Poort is onderdeel van CBRE Dutch Office Fund en is een investeringsfonds van CBRE Global Investors dat exclusief investeert in kantoorgebouwen op multi-functionele toplocaties binnen de G4 welke beschikken over een scala aan hoogwaardige voorzieningen met in de portefeuille kenmerkende gebouwen zoals WTC Amsterdam, UP Office Building, WTC Schiphol, WTC Utrecht (in ontwikkeling) en Delftse Poort in Rotterdam. De omvang van de portefeuille bedraagt momenteel circa EUR 1.5 miljard.

Over Ditt Officemakers

Ditt Officemakers combineerd kantoorinrichting met interieurarchitectuur en de ontwikkelingen van nieuwe concepten voor kantoorgebouwen.

De opdrachtgever krijgt van Ditt Officemakers een goed ontwerp, mooie ruimte en inrichting, voor de juiste prijs, afgestemd op zijn of haar ambities. Ditt is geen traditioneel architectenbureau, zij zijn altijd benaderbaar en zoeken niet naar exclusiviteit in samenwerkingen of producten, ze zijn er voor iedereen.

Ondernemerschap, creativiteit en doorzettingsvermogen zitten in ons bloed en brengen we ook bij iedere opdracht weer naar boven. Twentse betrouwbaarheid, Amsterdamse branie en internationale invloeden vormen hiervoor de ideale mix.

Over Alvero Kantoormeubelverhuur

Alvero is de toonaangevende verhuurder van hoogwaardig (kantoor-)meubilair voor kantoorhoudende klanten binnen de Benelux en Duitsland. Door excellente service faciliteert Alvero alle denkbare inrichtingsconcepten; snel en duurzaam. Werkplek-, vergader-, hospitality- en  loungemeubilair van diverse merken wordt op basis van verhuur of pay-per-use aan klanten beschikbaar gesteld; van 1 dag tot meerdere jaren.

Book a tour

De center managers van Totally Outsourced Office ontvangen u graag! Onder het genot van een kopje koffie maakt u geheel vrijblijvend kennis met één van onze locaties.