Hoewel flexibiliteit en maatwerk zijn in steeds meer sectoren de norm is, moeten veel grote bedrijven voor hun huisvesting bijna altijd langdurige, inflexibele contracten tekenen. Dit voor het behoud van voldoende werkplekken in een groeiende organisatie in een omgeving met een eigenidentiteit en cultuur. Totally Outsourced Office biedt uw bedrijf maximale flexibiliteit qua ruimte maar ook qua contract.   

Waar staat u over 5 jaar? Een bedrijfsplan laat vaak een stabiele groei zien, maar wat als uw bedrijf exponentieel groeit binnen twee jaar? Of de technologie zich verder ontwikkelt en u minder werknemers in dienst hoeft te nemen? Het Totally Outsourced Office product biedt u als ondernemer die ruimte.

Flexibiliteit in contractvorm

Contacten voor Totally Outsourced Office zijn tailor-made. Geen 10 jarige huur contracten of langdurige facility contracten meer maar flexibiliteit in contractduur op maat voor uw organisatie.

Totally Outsourced Office

Flexibel, ingerichte werkplek voor een vast en compleet tarief:
Het vaste tarief is inclusief:

  • The Office Operators – service team
  • ICT support
  • Facility management
  • Onderhoud
  • Administratie
  • Management rapportage

Unieke service van The Office Operators

Onze professionele TOO Service Team neemt graag al uw zorgen uit handen. U hoeft zich zelfs niet druk te maken om een verloren knoop of een kapotte schoenveter, dat soort zaken vindt u in onze unieke Lost Box. Tevens kunnen wij een taxi voor u bellen, een vlucht voor u boeken, vergadering reserveren kantoorartikelen bestellen, uw fiets repareren en nog zoveel meer!

Flexibiliteit in werkplekken

Het afgeven van een forecast op werkplekken is complex. In deze dynamische markt waar omzetten en rendementen explosief kunnen groeien of dalen en waar fusies dagelijks aan de orde zijn wil een organisatie altijd beschikken over de juist capaciteit aan werkplekken.  Dit is nu mogelijk met Totally Outsourced Office.

In de flexibele contracten kunt u eenvoudig capaciteit in werkplekken uitbreiden of verkleinen indien nodig. U betaalt dus altijd voor het actuele aantal werkplekken van het bedrijf.

Binnen een organisatie zijn er ook verschillende werkvormen denkbaar van ultra vast tot ultra flex. Denk aan het sales team dat ultra flex opereert en waar een financiële afdeling waarschijnlijk dagelijks met het zelfde aantal mensen op de zelfde plaats functioneert.  Totally Out Sourced Office biedt flexibiliteit in werkplek-vorm en gebruik.

Book a tour

De center managers van Totally Outsourced Office ontvangen u graag! Onder het genot van een kopje koffie maakt u geheel vrijblijvend kennis met één van onze locaties.